Una nova casa, una nova web...


29 d'agost de 2013

Mimosa de les Tres Torres
aixeca el cap
i aguaita el sol del migdia
La Casa d’Espiritualitat de Sant Felip Neri -CESFN-, a Barcelona, estrena una nova web. 

L’emblemàtic edifici del barri de Tres Torres és idoni per qui busca un lloc tranquil on descansar; per qui necessita un espai ampli i silenciós per meditar, estudiar, desconnectar o connectar al bell mig de Barcelona.

Espiritualitat

La nostra mestra Berta Meneses i l’amiga Carina Mora coordinen l’àrea d’Espiritualitat del CESFN.

‘Ajudar l’esser humà a obrir la percepció per contemplar la realitat d’una manera creativa i transformadora és l’objectiu primordial d’aquest àrea. 

El camí per assolir-ho és el silenci. 
      Meravellosa innocència. Foto de Claudia Maccioni
Així, s’ofereixen cursos de meditació zen, contemplació, interiorització, exercicis espirituals; tallers de meditació per a nens, adolescents i joves; seminaris d’estudi de les diferents tradicions religioses, i celebracions i diàleg interreligiós i intrareligiós.

Vols fer un passeig virtual pel CESFN? clica aquí (+)

Visita-la!! clica aquí (+)

Fer un passeig per les seves instal·lacions és recuperar l’aroma d’un temps, d’una cultura, d’una societat; permet assaborir el silenci a l’interior d’una gran urb. 

La fluïdesa del ser

El zen és més útil que la raó x comprendre
‘Allò incomprensible de l’univers és que sigui comprensible’ va dir Einstein

Encuriosit per aquesta i d’altres cites que exposa el científic Jeff Forshaw, expert en mecànica quàntica, en una entrevista que li fan al diari La Vanguardia, acab trobant una llum per comprendre.

Si voleu saber quina és, no tendreu més remei que llegir-la i buscar-la. Haureu d'ampliar la imatge del costat, perquè el diari té blindats els continguts digitals.

‘Per comprendre, el zen és més útil que la raó'

'Una partícula és partícula i energia al mateix temps... Flueix. Com nosaltres. Fluïm tant com som. I fluïm sense ser i essent...’

Inspira natura

Humilitat formal, brillantor cromàtica, u?
No és ciència, ni física, ni mecànica quàntica. És bellesa. Tota la que ens transmet en el seu art pictòric Andreu Llambies, company de meditació i de passejos meditatius per Marratxinet

Inspira natura és la proposta que, estau tots convidats, mostrarà Llambies a Lloseta, al palau d’Aiamans (+), de dissabte 31 d’agost, a les 20.15h –inauguració-, fins al 9 de setembre.

Com a bon caminaire, Andreu fa del senderol, viarany, drecera, camí o carretera, ruta de peregrinació entre la humilitat formal i la brillantor cromàtica, entre l’austeritat i la riquesa tot li fa u.

I un darrer regal. Clicar aquí (+)

Gassho profund!!