El senderol de la llibertat

Dilluns, 24 de febrer de 2014

'La mort com a final del temps que es viu només pot fer por a qui no sap omplir el temps que li és donat a viure'

Viktor Frankl

Amigues i amics estimats, Pilar Ascaso, membre de la Sangha, ens ofereix novament un espai de trobada per practicar l'escolta i el diàleg reflexiu, compartir pensaments, vivències, experiències, plantejar interrogants, sobre temes de la vida que ens afecten a tots, tant en qüestions de caràcter quotidià, com en allò més transcendental. 

Tot en un ambient d'esperit creatiu, cordial, assossegat, que ens permeti nodrir-nos des de l'expressió lliure i respectuosa. 


L'activitat que ens presenten per aquest divendres, 28 de febrer, és la lectura musicada de l'autobiografia de Dolores Botey Alonso"Les meves memòries. Deu anys, tres mesos i 120 hores de presó."

Qui és Dolors Botey, equiliquà! la mare de la nostra estimada Caty París Botey.

A més de la col·laboració de na Caty, hi intervendran la narradora Nati de Grado i, al piano, l'artista Sandra Umbría.

Després d'una pausa i un petit refrigeri hi haurà un col·loqui de lliure participació al voltant del tema de la:

LLIBERTAT

‘La libertad, mi querido Sancho, es uno de los más preciosos dones que a los hombres dieron los cielos; con ella no pueden igualarse los tesoros que encierran la tierra y el mar: por la libertad, así como por la honra, se puede y debe aventurar la vida.’

Miguel de Cervantes 

Serà el divendres 28 de febrer 2014, de 18:30 a 21:00 h.

Lloc: Centre de Psicologia Clínica i Psicoteràpia de Sofia Laso i Pilar Ascaso, al carrer Caro, núm.1, 1r - I, de Palma. 


Ens preguen que confirmem la nostra assistència amb antelació en ser l'aforament limitat, al 971711473, o pilar.asc@gmail.com

Per tal que l'activitat sigui de benefici també per a altres persones, hi haurà la possibilitat d'adquirir el llibre de l'autora, destinant la recaptació a
associacions sense ànim de lucre que treballen amb recluses i per als seus fills menors, com s'ha fet des de la primera edició.


-o-

Les fotos són de Xesca Serra del web meteofelanitx. A ells, milions de gràcies per retratar les meravelles del cel i la terra. 

I un darrer regal per acabar aquest contingut. No hi ha res com l'amor!! (fer clic aquí)



Gassho profund!