Concert a benefici de Talnique

Divendres, 8 de febrer de 2013

Ens complau convidar-vos a participar al concert de guitarra de Josep Sbert, organitzat per la nostra sangha de la Zen-Sanbo-Mallorca, a benefici de Talnique.

El concert tendrà lloc el proper dia 15 de març, a les 19.00 hores, al Centre de Cultura 'SA NOSTRA', al c/ de la Concepció, núm. 12 de Palma.

Pinzellada curricular de Josep Sbert

Sbert interpretarà, entre d'altres, peces del
nostre company Bartomeu Artigues
Va néixer a Palma, on començà l’estudi de la guitarra amb el mestre Bartomeu Calatayud, tot seguint després al Conservatori de Palma amb Gabriel Estarellas.

Posteriorment, ha ampliat estudis amb el guitarrista i compositor italià Angelo Gilardino.

Paral·lelament a la guitarra, ha cursat i exercit durant uns anys la carrera d’enginyer de camins, essent  durant divuit anys el responsable de les assignatures d’Acústica i Tecnologia de la Música al Conservatori Superior de BalearsActualment, és també professor de Música a l’Institut de Ses Estacions de Palma.

Bartomeu Artigues

Sbert interpretarà, entre d'altres, dos estudis de concert del nostre company de sangha Bartomeu Artigues, reputat compositor i mestre de guitarra. També abastarà peces de Bach, Villa-Lobos o Tàrrega.

Podeu escoltar i veure la seva interpretació de la 'Dansa Mora' de mestre Bartomeu Calatayud.

Ajut a Talnique

La feina de la nostra mestra Berta Meneses
a Talnique és ingent i essencial
Fer una crònica de les accions realitzades a Talnique és parlar d’un procés continuat, és també obrir la percepció a aquesta zona empobrida d'El Salvador i per tant aprendre a mirar d’una manera nova el que està passant.

La nostra col·laboració, assistint al concert, és una manera d'ajudar a consolidar una obra social de l'Associació Dana Paramita de gran importància per a les famílies i els fillets que es troben en una situació d'extrema duresa, ja que són un col·lectiu molt vulnerable.

Gaudeix de la música de Josep Sbert i la teva aportació donarà un bon fruit.

Us hi esperam a tots!!