Benvingudes i benvinguts a L’ARA I ADÉS (1r capítol)

 



L'ARA I ADÉS



Ens complau des de Dana Paramita i la Casa d’Espiritualitat de Sant Felip Neri presentar-vos aquest nou espai de divulgació radiofònica: L’ARA I ADÉSUna proposta que ens convida a conèixer continguts en àmbits diversos, a través de les experiències personals i professionals de les persones entrevistades.

Benvingudes i benvinguts a L’ARA I ADÉS, un nou espai, en format podcast, pensat per investigar i qüestionar des d’una visió holística i posar el focus en l’experiència humana. Ens estrenem amb un monogràfic que vam gravar fa uns mesos i que vam dedicar a les persones que conviuen amb el càncer. 



Potser us pregunteu: Per què vam fer un programa pilot sobre el càncer? 


Doncs bé, en aquell moment ens va semblar que podia ser interessant parlar d’un tema que fa patir molt i que és molt incert, i compartir l’experiència d’una persona que l’està vivint, des de fa quatre anys, era una oportunitat per entendre com se sent i quina és la resposta que rep des de les diferents medicines. 

El seu relat ens ajuda a fer-nos preguntes per tal de poder connectar millor amb el que ens passa a diari, de ser-ne més conscients i, també, convida a buscar recursos que tinguin en compte la salut com a un conjunt d’interaccions. 

El primer programa està dividit en cinc capítols, perquè té una durada total d’hora i mitja. Aquí us deixo el primer…  

Fins aviat!

Helena Pérez Llorca
Direcció i presentació

'La crònica d’un càncer'


Capítol 1: Un diagnòstic que et canvia la vida, amb Lis Costa.


Lis Costa, codirectora de l’Habitual Video Team, comparteix el relat d’una experiència íntima i plena  d’incerteses.



L'ARA I ADÉS