Voluntariat de pràctica zen al Centre Penitenciari de Palma


Volem compartir amb vosaltres l'alegria i entusiasme per l’experiència de posar en marxa l’activitat de voluntariat de pràctica zen a la Unitat de Mares (UDM) de la presó de Palma.

També hem de comentar-vos que, si hi esteu interessats, es pot ampliar el grup, tant per poder disposar de relleus en cas de necessitat, com per organitzar algun altre projecte de voluntariat que ja tenim en previsió.

La idea es va concretar amb la nostra mestra zen, Berta Meneses, al sesshin del passat mes de febrer. Gairebé espontàniament s'ha format un grup, a hores d’ara suficient, per gestionar l'activitat, de manera que s'han fet les passes adients per materialitzar el projecte inicial.

Ara que ja estan els tràmits realitzats i el grupet de mares format, ja el podem presentar com una realitat.

Sessions d’una hora a la setmana

El programa, inicialment, té previst un calendari anual d'activitat que va d'octubre a juny, i es durà a terme en sessions de freqüència setmanal, d'1 hora de durada.

De moment són sis persones que s'organitzen per torns de parelles: Pilar Ascaso, Maria Antònia (Pusy) Riera, Catalina Rodagut, Elsa García, Matías Fernández i Cristina Sáenz de Miera.

Així mateix, s’ha editat un full informatiu, tant per a la presó com per les dones de la UDM.


Per a més informació, podeu contactar amb:

Pilar: 971 711473 / 600 423558
Pusy: 971 450302 / 659 157377

Moltes gràcies i un profund gassho!